Område / Sydjylland / Mommark / Nr. 531

Sommerhus nr. 531 Mommark, Sydjylland

Leder I efter et sommerhus, hvor alle generationer kan samles – så skal i ikke lede meget længere! Dette sommerhus kan... Læs mere

30 personer

5 Badeværelser

12 Værelser

6 x seng på hems

Husdyr tilladt

375 Husstørrelse

3347 Grundareal

2021 Byggeår

Lejepris/uge fra

24.272,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Legetårn til børn
  Grill og havemøbler
  Trampolin
  Fodboldmål
  Multibane
  Stik til el-bil
  Gynge

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  500 m til stranden

  4300 m til indkøbsmuligheder

  1600 m til nærmeste restaurant

  8500 m til en golfbane

  30-personershus med masser af aktiviteter i Mommark

  Leder I efter et sommerhus, hvor alle generationer kan samles – så skal i ikke lede meget længere!

  Dette sommerhus kan nemlig huse hele 30 personer og er spækket til randen med sjove og hyggelige faciliteter både ude og inde. Sommerhuset ligger i Mommark på det østlige Als, med en afstand til badestrand på kun 500 meter. Området er udover den gode badestrand, kendt for sin hyggelige og idylliske havn, som både fungerer som fiskeri- og lystbådehavn. Indendørs i sommerhuset er mange hyggelige og sjove timer tillige sikret – også hvis vejret ikke skulle være i top.

  I sommerhusets wellness-afdeling finder I nemlig både et boblende spabad til 6-8 personer og en hed sauna, som rigtig kan varme jer igennem. I kan også snuppe en svømmetur i den store indendørs swimmingpool med vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg.

  Aktiviteterne fortsætter i sommerhusets store aktivitetsrum, hvor familiedueller nemt kan udspille sig. Billard, bordtennis, dart og bordfodbold kan finde sin mester og en kølig forfriskning kan nydes i hjørne-baren. Derudover kan man tage en pause fra festlighederne i rummets sofakrog med fjernsyn, en god bog eller PlayStation 4.

  Sommerhuset har kombineret køkken og stue, hvor I både finder et ekstra stort køkken udstyret med to håndvaske, to ovne, dobbelt-komfur, to opvaskemaskiner og rigelig køle/fryseplads. De store middage kan nydes ved det ekstra lange spisebord, hvorfra der er god udsigt til de badende i poolen.

  Sommerhuset er ideelt til den store familie - eller flere familier - som gerne vil holde ferie under samme tag, uden at skulle sove side om side. Sommerhusets 12 soveværelser befinder sig nemlig på fire forskellige afdelinger med hver tre dobbeltværelser og ét badeværelse. I alt har sommerhuset 5 badeværelser. De resterende seks sovepladser befinder sig på hems i aktivitetsrummet (bedst til børn og unge).

  På den delvist overdækkede terrasse kan I grille, spise sammen eller nyde godt vejr.

  Alle sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe er en underholdende og interaktiv science park, hvor hele familien kan gå på opdagelse i teknikkens og videnskabens fascinerende...

  Sønderborg slot og havn set fraoven
  Sønderborg Slot
  Fra krigskonstruktion til museum: Sønderborg Slot har haft flere forskellige roller gennem tiden. I dag rummer slottet et museum om...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Tag på opdagelse ved Vadehavet - et af verdens største tidevandsområder og en del af UNESCO’s verdensarv. To gange dagligt...

  Gråsten Slotsø
  Gråsten Slot
  Gråsten Slot har undergået mange forandringer, siden det først blev opført i midten af 1500-tallet. I dag fungerer slottet som...

  Møllen ved Dybbøl i Sønderjylland
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle bruges ikke længere til normal mølledrift. Derimod bruges den som museum og er blevet lidt af et tilløbsstykke...

  Dybbøl Banke
  Dybbøl Banke
  Tag på tur tilbage til år 1864 med et besøg på Dybbøl Banke og oplev slaget mellem danske og preussiske...

  Lejepris/uge fra
  24.272,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.