Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Område / Sydjylland / Mommark / Nr. 631

Sommerhus nr. 631 Mommark, Sydjylland

Tag til sønderjyske Mommark, hvor dette charmerende VillaVilla-hus befinder sig. Her kan I nyde Mommarks smukke omgivelser og rolige atmosfære,... Læs mere

18 personer

3 Badeværelser

7 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

240 Husstørrelse

1639 Grundareal

2024 Byggeår

Lejepris/uge fra

15.161,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  Pool
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Legetårn til børn
  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Trampolin
  Sauna
  Udespa
  Multibane
  Stik til el-bil
  Udebruser

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  EnergiSmart
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  200 m til stranden

  4000 m til indkøbsmuligheder

  1800 m til nærmeste restaurant

  8800 m til en golfbane

  18-personers aktivitetshus i charmerende Mommark

  Tag til sønderjyske Mommark, hvor dette charmerende VillaVilla-hus befinder sig. Her kan I nyde Mommarks smukke omgivelser og rolige atmosfære, mens I holder jeres velfortjente ferie.

  Dette rummelige poolhus har plads til hele 18 gæster – så tag familien eller vennerne under armen og nyd en villavilla-ferie. Huset er skræddersyet til at imødekomme alles behov og skabe en uforglemmelig ferieoplevelse. Med aktiviteter for alle er der aldrig et kedeligt øjeblik.

  Start turen ud med en hjemmelavet turnering i husets store aktivitetsrum. Her kan I dyste i billard, bordtennis, bordfodbold og dart. Mens turneringen kører for fulde drøn, kan tilskuerne nyde en kold forfriskning fra husets helt egen bar.

  Er der ekstra energi efter de hårde konkurrencer, så kan denne frigives i husets poolafdeling. Her finder i opvarmet pool, hvor der kan leges og bades i timevis. Ønsker I derimod en mere afslappet afrunding på turneringen, kan I finde ro i husets udendørs wellnessafdeling. Her venter jer en udesauna, udebruser og udespa. Lad boblerne omfavne jer i det varme vand, nyd roen og indånd den friske danske luft – det kalder vi ferie!

  Når sulten melder sin ankomst, så kan denne indfries i husets hjerte, køkkenalrummet. Det indbydende rum kombinerer madlavning og fællesskab. Det moderne køkken er udstyret med alt, hvad I behøver for at forberede lækre måltider. Alrummets lange spisebord og sofaafdelingen er det perfekte sted at samles til hyggelige stunder, mens maden syder i køkkenet.
  Tillader det danske vejr det, så kan måltiderne også laves på husets grill, samt efterfølgende nydes på den delvist overdækkede terrasse.

  Efter en skøn og begivenhedsrig feriedag kan I fordele jer i et af sommerhusets 7 dobbeltværelser. De sidste 4 sovepladser findes på sommerhusets 2 hemse, hvor specielt de yngste gæster nyder at overnatte. Der er 3 badeværelser i huset.

  Samtlige sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles legeområde med multibane. Børn og voksne kan hygge sig på et stort piratskib, gynger, rutsjebane, og en alsidig multibane til fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Der er også borde og bænke til de voksne og tilskuere.

  Ved huset finder I et stik til el-bil.

  Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.

  Plantegning er under udarbejdelse

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe er en underholdende og interaktiv science park, hvor hele familien kan gå på opdagelse i teknikkens og videnskabens fascinerende...

  Sønderborg slot og havn set fraoven
  Sønderborg Slot
  Fra krigskonstruktion til museum: Sønderborg Slot har haft flere forskellige roller gennem tiden. I dag rummer slottet et museum om...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Tag på opdagelse ved Vadehavet - et af verdens største tidevandsområder og en del af UNESCO’s verdensarv. To gange dagligt...

  Gråsten Slotsø
  Gråsten Slot
  Gråsten Slot har undergået mange forandringer, siden det først blev opført i midten af 1500-tallet. I dag fungerer slottet som...

  Møllen ved Dybbøl i Sønderjylland
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle bruges ikke længere til normal mølledrift. Derimod bruges den som museum og er blevet lidt af et tilløbsstykke...

  Dybbøl Banke
  Dybbøl Banke
  Tag på tur tilbage til år 1864 med et besøg på Dybbøl Banke og oplev slaget mellem danske og preussiske...

  Lejepris/uge fra
  15.161,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.