Område / Sydjylland / Rømø / Nr. 596

Sommerhus nr. 596 Rømø, Sydjylland

Rømø er en fantastisk smuk og naturskøn ø ved Vesterhavet - det er her, dette luksus VillaVilla-hus ligger. Hvis du... Læs mere

20 personer

4 Badeværelser

8 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

253 Husstørrelse

1584 Grundareal

2023 Byggeår

Lejepris/uge fra

16.734,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Dart
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Trampolin
  Basketkurv
  Fodboldmål
  Sauna
  Udespa
  Multibane

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  350 m til stranden

  150 m til indkøbsmuligheder

  400 m til nærmeste restaurant

  4800 m til en golfbane

  Lækkert VillaVilla-hus med pool og tæt på strand

  Rømø er en fantastisk smuk og naturskøn ø ved Vesterhavet - det er her, dette luksus VillaVilla-hus ligger. Hvis du ikke har været på Rømø, er det nu, du bør booke dette nye luksushus opført i 2023 – det ligger endda supertæt på stranden!

  En VillaVilla-hustur er altid twice as nice – en VillaVilla-hustur på Rømø er ingen undtagelse. Saml hele familien eller venneflokken og hav en ferie, hvor I ikke kommer til at kede jer ét sekund.
  Mange timer kan bruges i den indendørs pool, hvor særligt de mindste vil have glæde af rutsjebanen. Hvis vandhundene trænger til at bade i saltvand, er stranden ikke langt fra VillaVilla-huset og Rømø har nogle af Danmarks bedste strande. Hvis alle former for vand er blevet badet i, er det tid til en masse timers leg i aktivitetsrummet i huset. Her kan I både dyste i bordtennis, billard, dart og diverse playstations (spillekonsolspil).

  Ønsker man at slappe af og ikke røre en finger i ferien, leverer dette hus også. Wellness er sat i højsædet, da I både kan finde et udendørs spabad og en sauna. Efter en tur i spabad og sauna sikrer vi jer, at I er helt ladet op til hverdagen efter ferien.

  Køkken-alrummet er placeret midt i VillaVilla-huset, hvor I kan samles rundt om det lange bord til et hjemmelavet måltid, der er tilberedt i køkkenet med dobbelt op på mange af hvidevarerne. Det er en stor hjælp med et XL-køkken, så I ikke skal lave mad hele dagen på grund af for eksempel mangel på kogeplader. I alrummet er der også en pejs – der findes simpelthen ikke noget hyggeligere!

  I kan også nyde de gode udendørs sports- og legefaciliteter tilknyttet huset der har alt. I kan spille fodbold, basketbold og lege på multibanen. En trampolin i haven er en sikker vinder hos børnene. Sådan en er der også udenfor VillaVilla-huset. Hvis I har fået nok sol for dagen men stadig gerne vil nyde det dejlige vejr, kan I slå jer ned på den halvt overdækkede terrasse.

  I huset er der plads til 20 gæster og to kæledyr. Sengene er fordelt på otte værelser, også kan I finde fire sovepladser på hems. Hems er særligt populært blandt børn og unge. Der er fire badeværelser i VillaVilla-huset.

  Alle sommerhuse på Rømø har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

  Fra sommerhuset er der blot 350 meter til vandet på østsiden af Rømø. Ønsker I derimod at bade, er der rig mulighed for dette på Rømøs vestkyst, hvor sommerhuset ligger placeret blot 4 km fra Lakolk strand.

  Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Området vil være færdigbygget ved udgangen af 2023. Den viste plantegning er korrekt.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe er en underholdende og interaktiv science park, hvor hele familien kan gå på opdagelse i teknikkens og videnskabens fascinerende...

  Rømø Lege- og Labyrintpark
  Rømø Lege- og Labyrintpark
  Masser af udendørs sjov i Rømø Lege- og Labyrintpark. Hvis du skal på ferie på Rømø, er en tur til...

  Marked på vikingecenteret
  Ribe VikingeCenter
  Oplev den rekonstruerede vikingeby Ripa, når I tager på besøg på Ribe Vikingecenter. Gå en tur i den levendegjorte by,...

  Pressefoto Destination Sydvestjylland
  Ribe Domkirke
  Borgertårnet på domkirken er i dag Ribes største turistattraktion. Tårnet rager 52 meter op i luften, og når du har...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Tag på opdagelse ved Vadehavet - et af verdens største tidevandsområder og en del af UNESCO’s verdensarv. To gange dagligt...

  Kommandørgaarden
  Kommandørgården på Rømø
  Kommandørgården tager jer med på en rejse tilbage i tiden til det farlige liv som hvalfanger på Rømø sidst i...

  Lejepris/uge fra
  16.734,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.