Område / Sydjylland / Rømø / Nr. 598

Sommerhus nr. 598 Rømø, Sydjylland

Har du nogensinde været på Rømø, eller kunne du tænke dig at tage af sted igen med din familie eller... Læs mere

20 personer

4 Badeværelser

8 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr ikke tilladt

253 Husstørrelse

1517 Grundareal

2023 Byggeår

Lejepris/uge fra

16.734,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Bordtennis
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Basketkurv
  Fodboldmål
  Sauna
  Udespa
  Multibane

  Koncepter

  Husdyr ikke tilladt
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  350 m til stranden

  150 m til indkøbsmuligheder

  400 m til nærmeste restaurant

  4800 m til en golfbane

  Hyggeligt VillaVilla-hus med pool til 20 personer på det østlige Rømø

  Har du nogensinde været på Rømø, eller kunne du tænke dig at tage af sted igen med din familie eller venner? Så har vi en idé til dig!
  Hvad med at leje dette hyggelige VillaVilla-hus, hvor der er plads til hele familien eller den store venneflok. Underholdning til alle aldre tilbyder vi i huset, hvor der ikke er sparet på diverse spilleborde og wellness.

  Vandhundene har gode muligheder for at slå sig løs i sommerhusets indendørs pool med rutsjebane og stranden nær huset. Børn og barnlige sjæle har rig mulighed for at dyste i husets utallige spil. Hvad med en omgang bordtennis, billard, bordfodbold eller dart? Det er kun tiden og fantasien, der sætter grænser for, hvor mange timer, man kan bruge på diverse spil i huset.

  Til dem, der mener, at wellness hører med på en ferie, dækker dette hus jeres behov. Udenfor kan I nemlig finde en sauna og et spabad, hvor afslapning bliver sat i højsædet. Hvis man ønsker en drink i spabadet, kan den laves i husets bar, hvor I kan medbringe ingredienser til jeres yndlingsdrinks.

  Centralt i sommerhuset finder I køkken-alrummet, hvor der er plads til, at alle kan sidde rundt om bordet til et festmåltid, der er tilberedt i XL-køkkenet, hvilket betyder, der er dobbelt op på de fleste hvidevarer i køkkenet. Hyggelige stunder kan også blive tilbragt foran pejsen med en bog eller en film kørende i TV’et.

  Når vejret er på jeres side, kan I dyste i fodbold og basket og slå jer løs på multibanen udenfor. Hvis benene trænger til et hvil, kan I med fordel benytte jer af sommerhusets store terrasse, hvor der kan serveres atleternes yndlingssodavand.

  Der er plads til 20 gæster i sommerhuset, hvor sengene er fordelt på otte værelser og to hemse. Hemsene er særligt populære blandt børn og unge. VillaVilla-huset har fire badeværelser.

  Alle sommerhuse på Rømø har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

  Fra sommerhuset er der blot 350 meter til vandet på østsiden af Rømø. Ønsker I derimod at bade, er der rig mulighed for dette på Rømøs vestkyst, hvor sommerhuset ligger placeret blot 4 km fra Lakolk strand.

  Området vil være færdigbygget ved udgangen af 2023.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe er en underholdende og interaktiv science park, hvor hele familien kan gå på opdagelse i teknikkens og videnskabens fascinerende...

  Rømø Lege- og Labyrintpark
  Rømø Lege- og Labyrintpark
  Masser af udendørs sjov i Rømø Lege- og Labyrintpark. Hvis du skal på ferie på Rømø, er en tur til...

  Marked på vikingecenteret
  Ribe VikingeCenter
  Oplev den rekonstruerede vikingeby Ripa, når I tager på besøg på Ribe Vikingecenter. Gå en tur i den levendegjorte by,...

  Pressefoto Destination Sydvestjylland
  Ribe Domkirke
  Borgertårnet på domkirken er i dag Ribes største turistattraktion. Tårnet rager 52 meter op i luften, og når du har...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Tag på opdagelse ved Vadehavet - et af verdens største tidevandsområder og en del af UNESCO’s verdensarv. To gange dagligt...

  Kommandørgaarden
  Kommandørgården på Rømø
  Kommandørgården tager jer med på en rejse tilbage i tiden til det farlige liv som hvalfanger på Rømø sidst i...

  Lejepris/uge fra
  16.734,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.