Område / Tyskland / Olpenitz / Nr. 707

Sommerhus nr. 707 Olpenitz, Tyskland

Sommerhus nr. 707 er et flot og indbydende sommerhus med mange forskellige aktiviteter og god plads til hele familien. Sommerhuset... Læs mere

20 personer

4 Badeværelser

8 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

267 Husstørrelse

Grundareal

2017 Byggeår

Lejepris/uge fra

13.295,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  1200 m til stranden

  450 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  Stort og flot sommerhus til 20 personer i Olpenitz ved Østersøen

  Sommerhus nr. 707 er et flot og indbydende sommerhus med mange forskellige aktiviteter og god plads til hele familien. Sommerhuset ligger i godt placeret i det nyopførte ferieresort Olpenitz ved Kappeln i Nordtyskland - kun en time fra den dansk/tyske grænse (området er endnu under opførsel). I poolhuset er der plads til 20 personer og 2 husdyr.

  Der er ingen grænser for, hvor lang tid legebørn i alle aldre kan bruge i sommerhusets aktivitetsrum med både billardbord, bordtennis, bordfodbold, dart og Play Station 4. Her finder I også sommerhusets helt egen bar med køleskab, som sikrer kolde forfriskninger til både de spillende og tilskuere.

  En anden populær afdeling er sommerhusets indendørs poolrum, hvor I finder en stor swimmingpool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romersk trappe. Her er også et lækkert boblebad og en varm sauna, der sikrer en god og afslappende ferie.

  Midt i sommerhuset ligger det store køkkenalrum, som er husets samlingssted. Det stilfulde køkken er veludstyret og med både to opvaskemaskiner, to komfurer, to håndvaske og god køle/fryseplads bliver madlavning til mange mennesker lettere. Rundt om det lange spisebord er der plads til, at alle 20 gæster samlet kan nyde et lækkert måltid mad. I dette rum finder I desuden en hyggelig sofagruppe foran fjernsynet og sommerhusets brændeovn.

  De 8 soveværelser fordeler sig på 3 forskellige soveafdelinger med henholdsvis 3, 2 og 3 dobbeltværelser. Desuden er der 4 sovepladser på hems (Bedst til børn) Hver soveafdeling har sit eget badeværelse, hvilket gør det komfortabelt for flere familier at holde ferie under samme tag. rnI alt har huset 4 badeværelser.

  Udendørs er sommerhygge på terrassen sikret! Her finder I både havemøbler til alle gæster og grills til sommerens grillaftener. Til børnene er der gynge og sandkasse. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln
  Oplev området omkring Olpenitz og Kappeln på 2 hjul. Lej en cykel og udforsk det smukke landskab på egen hånd....

  tog
  Damptoget Angeler Dampfeisenbahn
  I Kappeln kan du stå på damplokomotivet på Angeler Dampfeisenbahn, og få en nostalsik oplevelse i det smukke landskab. Turen...

  Reb
  Museumshavnen Kappel
  I museumshavnen i Kappel (tysk, Kappeln) venter masser af oplevelser for de skibsinteresserede. Her kan både opleves originale skibe og...

  Barokhaven
  Museumssøen Gottorp Slot
  Tre museer, et fantastisk spændende slot og en smuk barokhave. Der er nok at se når du besøger Museumsøen Gottorp...

  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Byen Kappel er et godt udgangspunkt for en udflugt ned ad Slien med hjuldamperen eller udflugtsdamperen. Har du noget særligt...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Her venter dig endeløse vandrestier, gode cykelruter og rene badestrande: Slien har kort sagt masser at byde på. Har du...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/uge fra
  13.295,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.