Tag i stort sommerhus ved Egsmark Strand

Egsmark Strand byder på mange skønne ferieminder for hele familien. Find jeres perfekte sommerhuse ved Egsmark Strand her.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 1 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Lej familievenligt sommerhus ved Egsmark Strand

Er I en stor familie, der skal afsted sammen eller mange vennepar, der kunne tænke sig at nyde en ferie sammen, så er sommerhuset ved Egsmark Strand perfekt for jer. Sommerhuset ved Egsmark Strand har plads til 24 gæster og er bygget i to etager. Sommerhuset ligger kun 250 meter fra stranden og har panoramaudsigt ud over Ebeltoft Vig. Nyd den fantastiske udsigt, mens I spiser aftensmad eller nyder en god bog og en kold drik i de behagelige havemøbler. Er vejret ikke til at bevæge sig ud, kan I også fyre op i brændeovnen og sætte jer i en af lænestolene og sludrer med udsigt til vandet i horisonten.

Sommerhuset er som sagt bygget i to etager. På den øverste etage finder I soveafdelingen. Soveværelserne er delt ind i tre forskellige afdelinger med tre soveværelser i hver. På denne måde kan I nemmere skabe lidt privatliv mellem de mange gæster, der er afsted på ferie sammen. Desuden findes der i sommerhuset tre hemse med tre enkeltsenge hver. Hemsen er særligt et hit blandt børn, men kan sagtens bruges af voksne gæster også.

Køkkenet ligger også på øverste etage og er udstyret med dobbelt op på komfur, ovn, opvaskemaskine og køleskab. På den måde kan I sagtens forberede og opbevare mad til den store mængde af gæster i sommerhuset. Derudover er der ekstra god bordplads i køkkenet, så I kan være flere kokke i gang på samme tid, hvis I gerne vil hjælpes ad.

Vil du se flere af vores store sommerhuse? Se vores udvalg af sommerhuse i Østjylland.

Egsmark Strand - sommerhusudlejning ved Egsmark på Djursland
Børnevenlig Strand ved Egsmark på Djursland

Underholdning i sommerhuset ved Egsmark Strand

På den nederste etage finder I sommerhusets guldgrube af et underholdningsrum. Her kan I få timevis til at gå. Når I begiver jer ned af trapperne er det første I møder sommerhusets aktivitetsrum. Her kan I dyste i diverse spil som dart, bordtennis, billard og bordfodbold. I finder også en PlayStation 4. Hvis I gerne vil benytte jer af den, kræver det blot, at I tager jeres egne spil med. Dyst mod hinanden eller afhold en spilturnering, der løber hele ferien ud. Måske vinderen ikke behøver at hjælpe med opvasken den sidste aften på ferien?

Bevæger I jer yderligere rundt på underetagen, kommer I til sommerhusets poolafdeling. Poolafdelingen har det hele. Der er en 20 m2 stor swimmingpool med romersk trappe, modstrømsanlæg og vandrutsjebane. I wellnessdelen af poolafdelingen finder I både et spabad og en sauna. Spabadet er placeret ved siden af poolen og har plads til fem. Saunaen har plads til seks personer og den kan I flittigt bruge hele året rundt. Særligt om vinteren er den god til at tø kolde kroppe op, hvis I er løbet den korte tur på 250 meter ned til stranden for at vinterbade. Der er dør fra poolafdelingen til terrassen udenfor, så I nemmere kan komme til denne del af sommerhuset. 

Sommerhuset ved Egsmark Strand skaber rigtigt gode rammer for at tilbringe timevis af kvalitetstid sammen. I kan gå lange ture på stranden eller hygge jer indendørs med en af de mange aktiviteter, som sommerhuset giver anledning til at gøre brug af. Et ophold i dette lyse og familievenlige sommerhus er ren ferieidyl.

Tag hele familien med – også de firbenede

Hvis I har firbenede familiemedlemmer er de også velkommen i sommerhuset ved Egsmark Strand. Det er tilladt at medbringe op til to husdyr og skulle I have brug for at medbringe flere, kan I kontakte os. Så skal vi bringe jeres forespørgsel med videre til husejeren og forhåbentligt finde en løsning, der fungerer for begge parter.

En lille køretur syd for Egsmark Strand ligger Ebeltoft Hundeskov. Har jeres hund brug for rigtigt at få strakt benene og brændt noget energi af, kunne I kombinere en tur i hundeskoven med en tur til Ebeltoft by. 

Egsmark Strand som feriedestination for sommerhus

Egsmark Strand ligger en anelse nord for Ebeltoft på Djursland. Området emmer af maritim stemning og går I en tur i området, mærker I det hurtigt. Nogle af de gamle fiskerhytter står stadig og i kombination med stranden og de smukke naturomgivelser findes der en gennemgående hyggelig stemning i området. Der er masser af liv på vejene, der både bliver brugt til løb, cykling og rulleskøjteløb, mens stranden er hjemme for glade badere, surfere, fiskere og folk i kajak. Tager I i sommerhus her, kommer I rigtigt i feriestemning og har mulighed for at nyde en af Danmarks skønne sider.

I kan snildt pifte en af dagene på ferien op med en tur til Ebeltoft. Måske I har brug for lidt afveksling fra den rolige afslapningstilstand eller måske I aldrig har været i Ebeltoft før? Uanset er det en meget kort tur ind til en af Danmarks hyggeligste byer. Her kan I opleve det store skib Jyllands Fregatten, besøge kunstmuseer og gå en tur rundt i byens gader. 

Udlejning af sommerhus ved Egsmark Strand

Hos VillaVilla har vi siden 2003 specialiseret os i sommerhusudlejning af store sommerhus i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi har stor erfaring indenfor vejledning og rådgivning i forbindelse med ferieophold i sommerhus – og det gælder selvfølgelig også, hvis I gerne vil til Egsmark Strand. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både telefon, chat og e-mail. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for lidt vejledning!

Det samme gælder, når I er afsted i et sommerhus, I har lejet gennem os hos VillaVilla. Når I ankommer, bliver I taget imod af en servicekonsulent. Vedkommende viser jer rundt og introducerer jer til sommerhusets funktioner. Har I spørgsmål ved ankomst eller under opholdet, kan I rette dem til servicekonsulenten!