Område / Vestjylland / Blåvand / Nr. 311

Sommerhus nr. 311 Blåvand, Vestjylland

Nær Blåvand fantastiske strand og mange spændende attraktioner ligger dette Skanlux-sommerhus, der med sine mange aktivitetsmuligheder danner de perfekte rammer... Læs mere

18 personer

3 Badeværelser

7 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr ikke tilladt

212 Husstørrelse

2119 Grundareal

2013 Byggeår

Lejepris/uge fra

12.814,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Spabad
  Dart
  Bar
  Projektor og lærred
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Legetårn til børn
  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Trampolin
  Lader til elbil

  Koncepter

  Husdyr ikke tilladt
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  1400 m til stranden

  500 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  7100 m til en golfbane

  Sommerhus til 18 personer i Blåvand.

  Nær Blåvand fantastiske strand og mange spændende attraktioner ligger dette Skanlux-sommerhus, der med sine mange aktivitetsmuligheder danner de perfekte rammer for en succesfuld ferie året rundt.

  Huset har 3 badeværelser og i det store badeværelse er der et stort spabad og sauna, så man rigtigt kan nyde ferien med afslapning og velvære.

  Huset er bygget op omkring 2 soveafdelinger med hvert deres badeværelse, så det er meget velegnet til flere familier, som ønsker at holde ferie sammen.

  I husets store aktivitetsrum kan der spilles både billard, bordtennis, dart, fodboldspil, Wii og Playstation 3, og der er indrettet en hyggelig bar med køleskab.

  Det store opholdsrum med spisepladser og sofagruppe er husets naturlige samlingspunkt og i øvrigt indrettet med lærred og projektor til fremvisning af f.eks. film.

  Køkkenet er særdeles velindrettet, så der uden problemer kan være mange kokke og køkkenskrivere om den fælles madlavning.

  Den danske sommer kan nydes på den delvist overdækkede terrasse, mens børnene gynger, leger i sandkassen eller hopper på trampolinen.

  Ved huset er der en lader til elbil, 22 kw, type 2.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Fyrtårn på Jernkysten i Vestjylland
  Jernkysten
  Jernkysten er navnet på strækningen mellem Thyborøn og Hvide Sande, hvor mange skibe strandede, forliste eller kom ud for andre...

  Das Fischerei- und Schifffahrtsmuseum
  Fiskeri- og Søfartsmuseum
  Fiskeri- og Søfartsmuseet er egentlig et søfartsmuseum, men du bliver præsenteret for meget andet end bare skibe. Friluftsudstillingen introducerer dig...

  Tirpitz museet i Vestjylland
  Bunkermuseet Tirpitz
  Bunkeranlægget ved Blåvand danner rammen om det nye Tirpitz bunkermuseum, der tager dig med ned under sandet og afslører vestkystens...

  Børn leger på rutsjebanen i Bork Legeland i Vestjylland
  Bork Legeland
  Giv ungerne mulighed for at brænde krudt af i det store indendørs legeland Bork Legeland. Legelandet byder på timevis af...

  Legoland i Billund
  Legoland
  Legoklodser så langt øjet rækker. De kendte og elskede klodser danner rammen om forlystelsesparken Legoland i Billund. Parken byder på...

  Lejepris/uge fra
  12.814,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.