Hvide Sande, Vestjylland

I Nr. Lyngvig mellem de hyggelige feriebyer Hvide Sande og Søndervig og godt placeret nær stranden, finder I dette skønne... Læs mere

8 personer

3 Badeværelser

4 Værelser

Husdyr ikke tilladt

180 Husstørrelse

1205 Grundareal

2021 Byggeår

Lejepris/uge fra

15.211,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Internet
  Pool
  Saltvandspool

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Sauna
  Spabad

  Koncepter

  Husdyr ikke tilladt
  Ikke-ryger hus

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  750 m til stranden

  4600 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  10000 m til en golfbane

  Feriehus mellem strand og by med swimmingpool, aktivitetsrum, udendørs spa og sauna

  I Nr. Lyngvig mellem de hyggelige feriebyer Hvide Sande og Søndervig og godt placeret nær stranden, finder I dette skønne nye feriehus med plads til 8 personer. Huset indbyder med sine lækre faciliteter til familieferie. Her er alt hvad hjertet begærer – uanset om man er til aktivitet eller afslapning.

  Huset danner med den stilfulde indretning og lækre detaljer den perfekte ramme for en uforglemmelig ferie i fantastiske omgivelser. Nyd gåturen over den lyngklædte hede til det nærliggende Vesterhav med klitter og strand. Eller overvej om cykelturen skal gå til Søndervig eller Hvide Sande på stien, der går på heden mellem huset og stranden.

  Uanset vejret kan I nyde en svømmetur i husets lækre pool med svømmetræner. Fra pool-rummet er der direkte adgang til den store vestvendte terrasse med spa og sauna med kig til Lyngvig Fyr og klitterne. Med den private udendørs wellnessafdeling kan I se frem til en afslappende oplevelse for krop og sjæl. Måske er det under stjernernes skær på en klar og kølig aften. På terrassen finder I også det hyggelige loungeområde, hvor varmere aftener kan nydes i lækre møbler under overdækket tag – måske med et køligt glas vin fra vinkøleskabet.

  I centrum af huset finder I det store køkkenalrum, husets hjerte, med plads til hyggeligt samvær for alle husets gæster. Lækre middage kan fremtrylles i det velindrettede køkken, hvorefter resultatet kan nydes ved det lange spisebord eller på en husets to store terrasser. I kan også vælge at tilberede maden på husets grill på den østvendte terrasse. Skal det mon være frisk fisk fra lokalområdet? På den østvendte terrasse finder I også spisemuligheder og plads til at hygge sammen. Med de to terrasser gives der mulighed for at finde solspots på alle tider af dagen.

  Bliver det for køligt på terrassen, kan I rykke ind i den hyggelige stue, der ligger i tilknytning til køkkenalrummet. Her kan aftenen nydes i komfortable møbler med brændeovnens hyggelige buldren og måske en god film i fjernsynet. Er der energi tilbage, kan I slå jer løs i aktivitetsrummet, der inviterer de konkurrencelystne på en masse gode timer og drabelige spilledyster.

  Når trætheden melder sig, er det tid til at gå til ro i et af sommerhusets fire stemningsfulde dobbeltværelser.

  Soveværelserne er fordelt på to soveafdelinger med et lækkert badeværelse til hver afdeling. Opdelingen giver plads til at tilfredsstille både de morgenfriske og natteravnene.

  Kort sagt er der masser af muligheder for gode oplevelser i denne perle af et feriehus.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Huse i sand
  Sandskulptursfestival Søndervig
  Alle har prøvet at lave sandskulpturer som barn, men værkerne til Sandskulpturfestivalen i Søndervig gør barndommens små slotte til skamme....

  Fyrtårn på Jernkysten i Vestjylland
  Jernkysten
  Jernkysten er navnet på strækningen mellem Thyborøn og Hvide Sande, hvor mange skibe strandede, forliste eller kom ud for andre...

  Kabelpark ved Hvide Sande
  Har I nogensinde stået på vandski? Hvis svaret er nej, så kan I prøve det i Kabelparken i Hvide Sande...

  Flymuseet i Stauning
  Danmarks Flymuseum
  Besøg Danmarks Flymuseum der med sine 7200 m2 og mere end 70 luftfartøjer på inventarlisten giver jer et unikt indblik...

  Børn leger på rutsjebanen i Bork Legeland i Vestjylland
  Bork Legeland
  Giv ungerne mulighed for at brænde krudt af i det store indendørs legeland Bork Legeland. Legelandet byder på timevis af...

  Lejepris/uge fra
  15.211,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.