Dette skønne spahus nr. 723 med plads til 10 personer ligger i Tyskland
Ud over de mange timer, man kan bruge i husets pool-afdeling, så byder luksushus 723 også på billard/bordtennis og dart
Luksushus 723 til 10 personer byder på et stort aktivitetsrum med bl.a. billard og dart
Aktivitetsrum i luksushus nr. 723 med 4 soveværelser og plads til 10 personer.
Det store lyse opholdrum i luksushus nr. 723 til 10.
Luksushus nr. 723 har et dejligt opholdsrum.
Opholdsrum med plads til 10 i luksushus nr. 723.
I kan sagtens side 10 personer sammen i sommerhusets opholdsrum, når I besøger luksushus 723 i Tyskland.
Køkkenet i luksushus nr. 723 er udstyrret, så I let kan lave mad til 10 personer.
Køkkenet i luksushus nr. 723 er godt indrettet.
Nyd varmen i spaen i luksushus nr. 723 i Tyskland
Nyd varmen i saunaen i luksushus nr. 723 til 10 personer
Ét af badeværelserne i luksushus nr. 723
Et af de 4 soveværelser i luksushus nr. 723
Nogle af de 10 sovepladser findes på hemsen i luksushus nr. 723
Stranden nær luksushus nr. 723.
Den dejlige strand nær luksushus 723 ved Tyskland.
Stranden nær luksushus nr. #house number# i Tyskland indbyder til en gåtur.
Luksushus nr. 723 har en dejlig terrasse med gode havemøbler til 10 personer.
Område / Tyskland / Olpenitz / Nr. 723

Sommerhus nr. 723 Olpenitz, Tyskland

(9)

Er der noget skønnere end at tilbringe ferie ved kysten og bare nyde sol og hav? Hvis ovenstående også lyder som opskriften på din perfekte ferie, kan du roligt sætte kuren mod Ostseeresort Olpenitz ved den tyske østersøkyst. Her venter en perlerække af veludstyrede sommerhuse nemlig på at gøre din ferie helt perfekt (området er endnu under opførsel). Området byder på masser af muligheder inden for vandsport og bådudflugter, mens det idylliske landskab på landjorden indbyder til naturskønne vandreture. Nu hvor... Læs mere

Forventet forbrug

10 personer

2 Badeværelser

4 Værelser

2 x seng på hems

Husdyr tilladt

136 Husstørrelse

Grundareal

2018 Byggeår

Lejepris/weekend fra

5.723,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.
  Forventet forbrug /døgn Vi kan desværre ikke beregne det forventede forbrug for dette hus. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et overslag.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Stik til el-bil

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  1200 m til stranden

  450 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  Skønt sommerhus med spabad og sauna til 10 personer i Ostseeresort Olpenitz

  Er der noget skønnere end at tilbringe ferie ved kysten og bare nyde sol og hav? Hvis ovenstående også lyder som opskriften på din perfekte ferie, kan du roligt sætte kuren mod Ostseeresort Olpenitz ved den tyske østersøkyst. Her venter en perlerække af veludstyrede sommerhuse nemlig på at gøre din ferie helt perfekt (området er endnu under opførsel). Området byder på masser af muligheder inden for vandsport og bådudflugter, mens det idylliske landskab på landjorden indbyder til naturskønne vandreture.

  Nu hvor de helt basale forudsætninger for et vellykket ophold er på plads, var det så ikke noget med lidt ekstra feriehygge? Hvis du også kan svare ja på dette spørgsmål, vil du elske dette Skanlux sommerhus til 10 personer i Ostseepark Olpenitz. Det er tilladt at medbringe op til to husdyr, og du kan derfor uden problemer have din hund med på ferie, og i den sydlige ende af ferieområdet ligger Weidefelder Strand, og her kan din hund nyde en uforstyrret tur i bølgerne på den dedikerede hundestrand.

  Sommerhuset ved den tyske østersøkyst er perfekt til par eller familier, der gerne vil holde ferie sammen. Forældre og par kan indkvartere sig i soveafsnittet med tre dobbeltværelser samt badeværelse med brusebad og WC. Børnene sover godt i enten soveværelset med to enkeltsenge eller på hemsen med to sovepladser. Endnu mere afslappende bliver det i sommerhusets wellnessområde med spabad og sauna samt endnu et badeværelse.

  Sommerhusets fællesområder er optimalt indrettet, så gæsterne kan hygge sig sammen over diverse aktiviteter. Dagen starter med en fælles morgenmad i det rummelige køkken med spisekrog. Spisebordet befinder sig i forlængelse af en praktisk kogeø, så køkkenholdet kan sludre med de andre gæster under tilberedning af morgenmaden.

  Opholdsstuen er udstyret med sofahjørne, lænestole og brændeovn. Hertil kommer et stort fjernsyn, der indbyder til hyggelige filmaftener eller underholdning af de små.

  Sommerhusets bedste rum er dog uden tvivl aktivitetsrummet. Sæt dig godt til rette i baren med en drink, inden du kaster dig ud i en hæsblæsende turnering bordfodbold eller et koncentreret spil dart. Herudover kan du også teste dine evner udi billard eller pool. Skal der mere moderne underholdning på programmet, er der skam også installeret en Play Station 4 i aktivitetsrummet.

  Den friske havluft kan du ikke kun nyde på stranden men i lige så høj grad på sommerhusets terrasse. Bord, stole og grill danner rammen om dejlige sommeraftener under åben himmel. Terrassen er delvist overdækket og kan derfor også benyttes, selvom solen ikke ligefrem skinner fra en skyfri himmel. Vejret er derfor ingen undskyldning for ikke at holde en skøn grillaften. Book dit sommerhus ved stranden i Ostseeresort Olpenitz i god tid, så en anden ikke snupper det for næsen af dig! I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.

  Vær venligst opmærksom på, at området, hvor sommerhuset er beliggende, i øjeblikket er under udvikling.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln
  Oplev området omkring Olpenitz og Kappeln på 2 hjul. Lej en cykel og udforsk det smukke landskab på egen hånd....

  tog
  Damptoget Angeler Dampfeisenbahn
  I Kappeln kan du stå på damplokomotivet på Angeler Dampfeisenbahn, og få en nostalsik oplevelse i det smukke landskab. Turen...

  Reb
  Museumshavnen Kappel
  I museumshavnen i Kappel (tysk, Kappeln) venter masser af oplevelser for de skibsinteresserede. Her kan både opleves originale skibe og...

  Barokhaven
  Museumssøen Gottorp Slot
  Tre museer, et fantastisk spændende slot og en smuk barokhave. Der er nok at se når du besøger Museumsøen Gottorp...

  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Byen Kappel er et godt udgangspunkt for en udflugt ned ad Slien med hjuldamperen eller udflugtsdamperen. Har du noget særligt...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Her venter dig endeløse vandrestier, gode cykelruter og rene badestrande: Slien har kort sagt masser at byde på. Har du...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/weekend fra
  5.723,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.