Det store lyse opholdrum i luksushus nr. 725 til 10.
Dette skønne spahus nr. 725 med plads til 10 personer ligger i Tyskland
Ud over de mange timer, man kan bruge i husets pool-afdeling, så byder luksushus 725 også på billard/bordtennis og dart
Luksushus 725 til 10 personer byder på et stort aktivitetsrum med bl.a. billard og dart
Luksushus nr. 725 har et dejligt opholdsrum.
Opholdsrum med plads til 10 i luksushus nr. 725.
I kan sagtens side 10 personer sammen i sommerhusets opholdsrum, når I besøger luksushus 725 i Tyskland.
Køkkenet i luksushus nr. 725 er udstyrret, så I let kan lave mad til 10 personer.
Køkkenet i luksushus nr. 725 er godt indrettet.
Velindrettet køkken i luksushus nr. 725 i Tyskland.
Nyd varmen i saunaen i luksushus nr. 725 til 10 personer
Nyd varmen i spaen i luksushus nr. 725 i Tyskland
Ét af badeværelserne i luksushus nr. 725
Et af de 4 soveværelser i luksushus nr. 725
Nogle af de 10 sovepladser findes på hemsen i luksushus nr. 725
Stranden nær luksushus nr. 725.
Den dejlige strand nær luksushus 725 ved Tyskland.
Stranden nær luksushus nr. #house number# i Tyskland indbyder til en gåtur.
Luksushus nr. 725 har en dejlig terrasse med gode havemøbler til 10 personer.
Område / Tyskland / Olpenitz / Nr. 725

Sommerhus nr. 725 Olpenitz, Tyskland

(15)

Dette sommerhus ved Østersøen befinder sig i det ferieområdet Olpenitz i nærheden af den lille nordtyske by Kappeln ved indfjorden Slien. I ferieområdet finder du bl.a. en promenade, hvor du kan nyde solen og betragte skibene på havet. Du kan også sagtens selv stikke til søs, for Olpenitz har skam sin egen lystbådehavn. Østersøferieområdet Olpenitz ligger ud til en beskyttet badebugt med sandstrand, der indbyder til dejlige badedage (området er endnu under opførsel). Forkæl dig selv med lidt ekstra lækkert i... Læs mere

Forventet forbrug

10 personer

2 Badeværelser

4 Værelser

2 x seng på hems

Husdyr tilladt

136 Husstørrelse

Grundareal

2018 Byggeår

Lejepris/weekend fra

5.723,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.
  Forventet forbrug /døgn Vi kan desværre ikke beregne det forventede forbrug for dette hus. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et overslag.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Stik til el-bil

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  1200 m til stranden

  450 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  Sommerhusferie ved Østersøen i Olpenitz

  Dette sommerhus ved Østersøen befinder sig i det ferieområdet Olpenitz i nærheden af den lille nordtyske by Kappeln ved indfjorden Slien. I ferieområdet finder du bl.a. en promenade, hvor du kan nyde solen og betragte skibene på havet. Du kan også sagtens selv stikke til søs, for Olpenitz har skam sin egen lystbådehavn. Østersøferieområdet Olpenitz ligger ud til en beskyttet badebugt med sandstrand, der indbyder til dejlige badedage (området er endnu under opførsel).

  Forkæl dig selv med lidt ekstra lækkert i form af dette veludstyrede sommerhus. Slap af i spabadet, eller sved godt igennem i saunaen på det store badeværelse, der selvfølgelig også er udstyret med brusebad og WC. Kun entréen skiller sommerhusets wellnessbad fra det første soveværelse, der er udstyret med to enkeltsenge. Gangens tredje dør leder ind til en åben spise- og opholdsstue.

  Det flotte køkken med kogeø er ideelt, hvis køkkenholdet gerne vil planlægge dagens program sammen med de andre gæster under madlavningen. Ti personer finder plads ved sommerhusets store spisebord, og derved kan alle gæsterne uden problemer spise i samlet flok.

  Spisekøkkenet ligger i forlængelse af en lys opholdsstue. Her finder du et behageligt sofahjørne med et stort kabel-/sat.-TV. Herudover er stuen udstyret med en kamin til kolde dage. Fra stuen er der desuden adgang til sommerhusets terrasse. Den store og delvist overdækkede veranda er udstyret med hyggelige havemøbler og en grill, hvor du kan tilberede lækre friske fisk fra Østersøen.

  Fra spise- og opholdsstuen har du adgang til sommerhusets aktivitetsrum, der ikke kan undgå at vække lykke blandt feriegæster i alle aldre. Hyg dig med et slag bordfodbold eller Play Station 4. Herudover kan du også spille dart, bordtennis eller billard. Trænger du til ny energi, kan du slukke tørsten mellem kampene i den hyggelig bar med køleskab.

  Bag sommerhusets aktivitetsrum finder du yderligere tre soveværelser samt et lille badeværelse med brusebad og WC. Soveværelserne er udstyret med en behagelig dobbeltseng. Endelig finder du yderligere to sovepladser på sommerhusets hyggelige hems. Disse sovepladser er især populære blandt børn og teenagere. Heroppe kan de nemlig brede sig i fred og ro, ligesom der er god plads til at lege. Du kan for resten også sagtens tage hunden med på ferie i dette sommerhus ved Østersøen, for det er nemlig tilladt at medtage op til to husdyr.

  Overrask dine venner eller familie med et ophold i dette hus på jeres næste ferie! I kan ikke undgå at få en forrygende ferie i dette veludstyrede sommerhus med aktivitetsrum. Spabad og sauna jager hverdagens stress og jag på flugt, så du rigtigt kan lade batterierne op på din ferie i Olpenitz ved Østersøen. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.

  Vær venligst opmærksom på, at området, hvor sommerhuset er beliggende, i øjeblikket er under udvikling.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln
  Oplev området omkring Olpenitz og Kappeln på 2 hjul. Lej en cykel og udforsk det smukke landskab på egen hånd....

  tog
  Damptoget Angeler Dampfeisenbahn
  I Kappeln kan du stå på damplokomotivet på Angeler Dampfeisenbahn, og få en nostalsik oplevelse i det smukke landskab. Turen...

  Reb
  Museumshavnen Kappel
  I museumshavnen i Kappel (tysk, Kappeln) venter masser af oplevelser for de skibsinteresserede. Her kan både opleves originale skibe og...

  Barokhaven
  Museumssøen Gottorp Slot
  Tre museer, et fantastisk spændende slot og en smuk barokhave. Der er nok at se når du besøger Museumsøen Gottorp...

  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Byen Kappel er et godt udgangspunkt for en udflugt ned ad Slien med hjuldamperen eller udflugtsdamperen. Har du noget særligt...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Her venter dig endeløse vandrestier, gode cykelruter og rene badestrande: Slien har kort sagt masser at byde på. Har du...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/weekend fra
  5.723,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.