Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Område / Tyskland / Olpenitz / Nr. 727

Olpenitz, Tyskland

Del

Dette sommerhus ligger i skønne omgivelser kun en times kørsel fra den dansk/tyske grænse. I sommerhuset er der rigeligt med... Læs mere

24 personer

4 badeværelser

9 værelser

6 x seng på hems

Husdyr tilladt

298 Husstørrelse

Grundareal

Lejepris/uge fra

12.363,00 kr.

Inkl. rengøring
Vælg den ønskede periode Bestil nu
Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

Lejepris/uge fra

12.363,00 kr.

Inkl. rengøring
Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

Faciliteter

Indendørs facilliteter

Pool
Sauna
Spabad
XL-køkken
Bordtennis
Billard
Bordfodbold
Dart
Spillekonsol
Bar
Brændeovn

Udendørs faciliteter

Koncepter

Husdyr tilladt (2 husdyr)

Her ligger sommerhuset

Afstand til

1200 m til stranden

450 m til indkøbsmuligheder

6000 m til nærmeste restaurant

12000 m til en golfbane

24-personers sommerhus med pool i Olpenitz Nordtyskland

Dette sommerhus ligger i skønne omgivelser kun en times kørsel fra den dansk/tyske grænse. I sommerhuset er der rigeligt med plads til 24 personer, der ønsker at holde ferie under samme tag og tilbringe tiden med en masse spil og sjove aktivitetsmuligheder. I det store og rummelige aktivitetsrum er der rig mulighed for udfoldelse og fart over feltet. I kan udfordre hinanden i et spil bordtennis, bordfodbold eller dart. Der er også mulighed for at spille Playstation 4 (husk spil) eller billard. I hjørnet af aktivitetsrummet er husets bar med køleskab og barstole placeret.

Et andet populært rum er det store poolrum, hvor der er god mulighed for en forfriskende svømmetur uanset årstiden. Swimmingpoolen er 20 m2 og har vandrutsjebane og romersktrappe, der gør den nem at komme i. Ferie handler om afslapning – og det kan I gøre på bedste vis i det boblende spabad eller den lune sauna.

Sommerhuset har 24 sovepladser fordelt på 3 soveafdelinger. Med hvert sit badeværelse. I alt har sommerhuset fire badeværelser. 18 sovepladser befinder sig i dobbeltværelser, mens de resterende 6 er på hemsen (populært blandt børn og unge).

Det store opholdsrum befinder sig centralt i sommerhuset og giver alle gæster mulighed for at samles om et lækkert måltid mad, som nemt kan tilberedes i det store XL-køkken. Dette betyder, at der både er to opvaskemaskiner, ovne, køleskabe og håndvaske. Husets brændeovn befinder sig også i dette opholdsrum og kan lune på kølige dage.

Fra opholdsrummet er der udgang til terrassen, der har havemøbler og grill. Her kan I nyde godt vejr og holde en hyggelig grillaften.

Olpenitz er et nyopført ferieresort (under løbende opførsel), hvor I bor tæt på den indbydende sandstrand, som både er børnevenlig og flot. I området er også købmand, bager og legeplads til de yngste gæster. I køreafstand fra området ligger Kappeln, som er en hyggelig mindre tysk by, der byder på restauranter, fine butikker og gader.

Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.

I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Babyseng
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Højstol
  • Kaffemaskine
  • Mikroovn

Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner.

Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

Er der barneseng og barnestol?

Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

Er poolen varm ved ankomst?

Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

Er der dyner og puder i sommerhuset?

Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

Attraktioner i nærheden

Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

Se alle attraktioner i området
Cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln
Oplev området omkring Olpenitz og Kappeln på 2 hjul. Lej en cykel og udforsk det smukke landskab på egen hånd....

tog
Damptoget Angeler Dampfeisenbahn
I Kappeln kan du stå på damplokomotivet på Angeler Dampfeisenbahn, og få en nostalsik oplevelse i det smukke landskab. Turen...

Reb
Museumshavnen Kappel
I museumshavnen i Kappel (tysk, Kappeln) venter masser af oplevelser for de skibsinteresserede. Her kan både opleves originale skibe og...

Barokhaven
Museumssøen Gottorp Slot
Tre museer, et fantastisk spændende slot og en smuk barokhave. Der er nok at se når du besøger Museumsøen Gottorp...

Schlei Nordlicht
Sejlture på Slien
Byen Kappel er et godt udgangspunkt for en udflugt ned ad Slien med hjuldamperen eller udflugtsdamperen. Har du noget særligt...

Naturparken Slien
Naturparken Slien
Her venter dig endeløse vandrestier, gode cykelruter og rene badestrande: Slien har kort sagt masser at byde på. Har du...

Hansa Park
Hansa-Park
Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...