Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Område / Tyskland / Olpenitz / Nr. 728

Sommerhus nr. 728 Olpenitz, Tyskland

Dette dejlige sommerhus har plads til 24 personer og op til 2 husdyr. Her er rig mulighed for at flere... Læs mere

24 personer

4 Badeværelser

9 Værelser

6 x seng på hems

Husdyr tilladt

298 Husstørrelse

Grundareal

2020 Byggeår

Lejepris/uge fra

17.110,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Legetårn til børn
  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Stik til el-bil

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  1200 m til stranden

  450 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  12000 m til en golfbane

  Stort sommerhus med pool i Olpenitz Nordtyskland

  Dette dejlige sommerhus har plads til 24 personer og op til 2 husdyr. Her er rig mulighed for at flere familier bekvemt kan holde ferie under samme tag, da de 9 soveværelser er fordelt på tre forskellige soveafdelinger med hvert sit badeværelse. I alt har sommerhuset fire badeværelser.

  En god ferie er for os lig med afslapning og velvære. Derfor er dette sommerhus udstyret med både et boblende spabad og en hed sauna, der kan varme jer igennem på kølige dage. De badeglade gæster er også sikret en badetur uanset årstiden! I poolrummet finder I nemlig også en 20 m2 stor pool med vandrutsjebane og romersk trappe.

  Aktivitetsrummet byder på rig mulighed for leg og fysisk udfoldelse. Tag f.eks. et slag bordtennis eller bordfodbold. I kan også spille billard og dart, mens der kan ses film og spilles på Playstation 4. Aktivitetsrummet har også sin egen bar med køleskab, hvorfra I kan servere kolde drinks.

  Sommerhusets samlingspunkt er det hyggelige køkkenalrum, hvor der er højt til loftet og rigelige med plads rundt om spisebordet, så alle gæster kan byde et måltid sammen. Det store køkken er veludstyret med to opvaskemaskiner, to ovne, to håndvaske og to køleskabe. Sommerhusets brændeovn befinder sig også her.

  Udendørs er der også god plads til alle mand. På den flisebelagte terrasse er der grill og havemøbler, så I kan hygge med en grillaften.

  Ostsee Resort Olpenitz er et nyopført ferieområde (delvist under opførsel), der byder på gode rammer for en hyggelig ferie. Fra dette sommerhus er der gåafstand til en lækker badestrand, der indbyder til lange gåture. I området finder I desuden en købmand og en bager. Den hyggelige tyske by, Kappeln, ligger i kort køreafstand fra sommerhuset. Her finder I gode restauranter og fine butikker.

  Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder, og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln
  Oplev området omkring Olpenitz og Kappeln på 2 hjul. Lej en cykel og udforsk det smukke landskab på egen hånd....

  tog
  Damptoget Angeler Dampfeisenbahn
  I Kappeln kan du stå på damplokomotivet på Angeler Dampfeisenbahn, og få en nostalsik oplevelse i det smukke landskab. Turen...

  Reb
  Museumshavnen Kappel
  I museumshavnen i Kappel (tysk, Kappeln) venter masser af oplevelser for de skibsinteresserede. Her kan både opleves originale skibe og...

  Barokhaven
  Museumssøen Gottorp Slot
  Tre museer, et fantastisk spændende slot og en smuk barokhave. Der er nok at se når du besøger Museumsøen Gottorp...

  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Byen Kappel er et godt udgangspunkt for en udflugt ned ad Slien med hjuldamperen eller udflugtsdamperen. Har du noget særligt...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Her venter dig endeløse vandrestier, gode cykelruter og rene badestrande: Slien har kort sagt masser at byde på. Har du...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/uge fra
  17.110,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.