Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Område / Tyskland / Olpenitz / Nr. 730

Olpenitz, Tyskland

Del

I det nordtyske ferieresort Olpenitz (delvist under opførsel) ved Schleswig-Holsteins østkyst, finder du dette herlige sommerhus med plads til 24... Læs mere

24 personer

4 badeværelser

9 værelser

6 x seng på hems

Husdyr tilladt

298 Husstørrelse

Grundareal

Lejepris/uge fra

12.363,00 kr.

Inkl. rengøring
Vælg den ønskede periode Bestil nu
Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

Lejepris/uge fra

12.363,00 kr.

Inkl. rengøring
Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

Faciliteter

Indendørs facilliteter

Pool
Sauna
Spabad
XL-køkken
Bordtennis
Billard
Bordfodbold
Dart
Spillekonsol
Bar
Brændeovn

Udendørs faciliteter

Koncepter

Husdyr tilladt (2 husdyr)

Her ligger sommerhuset

Afstand til

1200 m til stranden

450 m til indkøbsmuligheder

6000 m til nærmeste restaurant

12000 m til en golfbane

Sommerhus med pool i Olpenitz, Nordtyskland

I det nordtyske ferieresort Olpenitz (delvist under opførsel) ved Schleswig-Holsteins østkyst, finder du dette herlige sommerhus med plads til 24 personer samt 2 husdyr. Med et sommerhus i hjertet af Olpenitz er du ikke langt fra indkøbsmuligheder, for ikke at nævne den korte afstand til områdets badestrand (området er endnu under opførsel).

Sommerhuset emmer af rummelighed med hele tre soveafdelinger med hver tre dobbeltværelser og eget badeværelse. Desuden fungerer sommerhusets hems som overnatningsmulighed for 6 gæster, hvor særligt sommerhusets unge gæster egner sig hertil. Sommerhusets indretning matcher altså ideen om, at flere familier kan holde ferie sammen.

Rummeligheden fortsætter i sommerhusets store køkken, hvor der er rig mulighed for at udfolde sine gastronomiske evner. Køkkenet er veludstyret med to ovne/komfurer, to opvaskemaskiner, to håndvaske og godt med køle/fryseplads, hvilket gør det let for en stor flok at lave maden sammen. Desuden giver sommerhusets store køkkenalrum mulighed for, at alle husets feriegæster kan nyde dejlige måltider sammen. Tillader vejret det, kan maden tillige nydes på sommerhusets delvist overdækkede terrasse, hvor også måltidet kan tilberedes på husets grill.

Foruden hyggelige stunder i køkkenet, lægger sommerhusets aktivitetsrum også op til mange sjove timer. Her er rig mulighed for at dyste i både bordtennis, billard, bordfodbold eller dart. Skulle disse dueller give sved på panden, kan en tiltrængt pause nydes i rummets hyggelige bar, hvor man også kan agere tilskuer. Foruden disse aktiviteter lægger rummet op til afslappende stunder, hvor et spil PlayStation eller en god bog kan nydes i rummets sofagruppe.

Sommerhusets ultimative højdepunkt er dog at finde i pool- og wellnessområdet. Her er mulighed for en forfriskende svømmetur i poolhusets swimmingpool. Poolen måler 20 m2 og er udstyret med en romersk trappe samt en vandrutsjebane. Desuden byder rummet på maksimal afslapning i det boblende spabad eller i den varme sauna. Dette sommerhus garanterer således sjove og hyggelige stunder for hele familien.

Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder, og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.

I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Babyseng
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Højstol
  • Kaffemaskine
  • Mikroovn

Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner.

Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

Er der barneseng og barnestol?

Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

Er poolen varm ved ankomst?

Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

Er der dyner og puder i sommerhuset?

Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

Attraktioner i nærheden

Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

Se alle attraktioner i området
Cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln
Oplev området omkring Olpenitz og Kappeln på 2 hjul. Lej en cykel og udforsk det smukke landskab på egen hånd....

tog
Damptoget Angeler Dampfeisenbahn
I Kappeln kan du stå på damplokomotivet på Angeler Dampfeisenbahn, og få en nostalsik oplevelse i det smukke landskab. Turen...

Reb
Museumshavnen Kappel
I museumshavnen i Kappel (tysk, Kappeln) venter masser af oplevelser for de skibsinteresserede. Her kan både opleves originale skibe og...

Barokhaven
Museumssøen Gottorp Slot
Tre museer, et fantastisk spændende slot og en smuk barokhave. Der er nok at se når du besøger Museumsøen Gottorp...

Schlei Nordlicht
Sejlture på Slien
Byen Kappel er et godt udgangspunkt for en udflugt ned ad Slien med hjuldamperen eller udflugtsdamperen. Har du noget særligt...

Naturparken Slien
Naturparken Slien
Her venter dig endeløse vandrestier, gode cykelruter og rene badestrande: Slien har kort sagt masser at byde på. Har du...

Hansa Park
Hansa-Park
Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...