Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Område / Tyskland / Olpenitz / Nr. 732

Sommerhus nr. 732 Olpenitz, Tyskland

I dejlige omgivelser ved ferieresortet Olpenitz (under delvis opførsel) finder I dette rummelige sommerhus med plads til 20 personer. Olpenitz... Læs mere

20 personer

4 Badeværelser

8 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

267 Husstørrelse

Grundareal

2020 Byggeår

Lejepris/uge fra

13.295,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  1200 m til stranden

  450 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  12000 m til en golfbane

  Sommerhus med pool i Ostseeresort Olpenitz

  I dejlige omgivelser ved ferieresortet Olpenitz (under delvis opførsel) finder I dette rummelige sommerhus med plads til 20 personer. Olpenitz ligger ikke langt fra den dansk/tyske grænse og byder på både strand, indkøbsmuligheder og børnevenlige aktiviteter.

  Sommerhuset er oplagt til et ophold for flere familier, og giver mulighed for at være sammen på en afslappende måde. Huset er indrettet med 8 soveværelser fordelt på 3 soveafdelinger og har derudover 4 sovepladser på hemsen. I hver soveafdeling finder man dertilhørende badeværelse.

  I midten af sommerhuset er det åbne køkkenalrum at finde. Her er plads og rummelighed til, at flere familier kan lave mad sammen, da køkkenet tilbyder både to ovne/komfurer, to opvaskemaskiner, to håndvaske såvel som god køle/fryseplads. Måltiderne kan nydes ved det lange spisebord, som lægger op til hyggeligt samvær for alle sommerhusets gæster. Holder I ferie i dette sommerhus, når vejret er bedst, kan maden tillige nydes på sommerhusets hyggelige terrasse, hvor også måltidet kan grilles på sommerhusets grill.


  Kan man lide at konkurrere, skal man ikke være bleg for at tage en dyst i enten bordfodbold, bordtennis, billard eller dart, som er at finde i sommerhusets aktivitetsrum. Det er desuden muligt at tage en dyst på PlayStation (PS4), hvis blot man selv husker at medbringe spil hertil.

  Forholder man sig bedre som tilskuer, er dette en oplagt mulighed at gøre i rummets bar, som er veludstyret med et køleskab til kolde forfriskninger. Disse kølige drikke kan tillige nydes i rummets sofagruppe.

  Er vejret ikke til en dukkert i Østersøen, er den heldigvis sikret i sommerhusets pool- og wellnessafdeling. Her kan I uanset vind og vejr snuppe en forfriskende tur i sommerhusets indendørs swimmingpool, som er udstyret med vandrutsjebane samt en romersk trappe. Derudover kan I nyde det afslappende spabad og derefter slutte af med en tur i den lune sauna.

  Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder, og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln
  Oplev området omkring Olpenitz og Kappeln på 2 hjul. Lej en cykel og udforsk det smukke landskab på egen hånd....

  tog
  Damptoget Angeler Dampfeisenbahn
  I Kappeln kan du stå på damplokomotivet på Angeler Dampfeisenbahn, og få en nostalsik oplevelse i det smukke landskab. Turen...

  Reb
  Museumshavnen Kappel
  I museumshavnen i Kappel (tysk, Kappeln) venter masser af oplevelser for de skibsinteresserede. Her kan både opleves originale skibe og...

  Barokhaven
  Museumssøen Gottorp Slot
  Tre museer, et fantastisk spændende slot og en smuk barokhave. Der er nok at se når du besøger Museumsøen Gottorp...

  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Byen Kappel er et godt udgangspunkt for en udflugt ned ad Slien med hjuldamperen eller udflugtsdamperen. Har du noget særligt...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Her venter dig endeløse vandrestier, gode cykelruter og rene badestrande: Slien har kort sagt masser at byde på. Har du...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/uge fra
  13.295,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.