Område / Nordjylland / Ålbæk / Nr. 523

Sommerhus nr. 523 Ålbæk, Nordjylland

I det Nordjyske ferieparadis Ålbæk – ikke langt fra Skagen – finder I dette hyggelige sommerhus til 18 personer. Området... Læs mere

18 personer

3 Badeværelser

7 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

242 Husstørrelse

1615 Grundareal

2022 Byggeår

Lejepris/uge fra

14.188,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Legetårn til børn
  Grill og havemøbler
  Trampolin
  Udespa
  Stik til el-bil
  Gynge

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  EnergiSmart
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  350 m til stranden

  1000 m til indkøbsmuligheder

  1500 m til nærmeste restaurant

  7000 m til en golfbane

  Lækkert poolsommerhus i ferieparadiset Ålbæk

  I det Nordjyske ferieparadis Ålbæk – ikke langt fra Skagen – finder I dette hyggelige sommerhus til 18 personer. Området er præget af flot natur og er særligt indbydende til lange gåture for hele flokken. Gåturen kan endda uden problemer gå til vandet, da der fra sommerhuset er under 1 km til strand og badetur i Ålbæk Bugt. Indendørs mødes I af lyse rum, masser af aktiviteter og god plads til at samle hele familien.

  Sommerhuset har to forskellige aktivitetsafdelinger, som sikrer mange grin og store smil uanset årstiden. Sommerhuset kan prale af sin helt egen poolafdeling med 18 m2 stor swimmingpool, en sauna og et spabad til 4-6 personer. Poolen har vandrutsjebane og modstrømsanlæg og er med garanti et hit blandt børnene.

  Badeoplevelserne fortsætter udendørs, hvor husets varme udespa er at finde på terrassen. Her kan wellnessfølelsen ramme jer og en varm dukkert nydes.

  Derudover finder I et stort aktivitets- og spillerum. Her kan I dyste i både billard, bordtennis, bordfodbold og dart. Forholder man sig bedre som tilskuer, kan dette gøres i rummets bar, hvor en kølig forfriskning kan nydes. I sofagruppen ved fjernsynet finder i en PlayStation 4, hvor I kan spille (husk spil) eller se en god film, hvis afslapning er på programmet.

  I husets midte ligger køkkenalrummet, som tillige har god plads til alle husets gæster. Her er højt til loftet og god plads rundt om spisebordet, så alle mand kan samles. Køkkenet er veludstyret med 2 ovne, 2 opvaskemaskiner og ekstra kogeplader – de store middage, skulle altså ikke være et problem.

  I køkkenalrummet finder I ligeledes sofagruppen, som befinder sig tæt på sommerhusets brændeovn, hvorfra en hyggelig varme kan sprede sig på kølige dage.

  De 18 sovepladser fordeler sig på 7 dobbeltværelser og 4 ekstra sovepladser på hems (bedst til børn og unge). I alt har huset 3 badeværelser.

  På den delvist overdækkede terrasse er der rig mulighed for at nyde den danske sol. Her er havemøbler og grill, så I kan holde grillaften. Desuden er der gynge, trampolin og legetårn til børnene.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Vendsyssel Historiske Museum
  Vendsyssel Historiske Museum
  På Vendsyssel Historiske Museum kan I lære mere om flere perioder i historien. Oplev en Købmandsbutik fra 50erne, legetøj fra...

  Skagens Museum
  Skagens Museum
  Skagens Museum består i virkeligheden af tre forskellige museer, hvilket bestemt ikke forringer antallet af spændende udstillinger og rundvisninger. Udstillingerne...

  Vandreklitten Råbjerg Mile ved Skagen
  Råbjerg Mile
  I nærheden af hovedvej 40, godt 20 minutters kørsel fra Skagen, ligger den imponerende vandreklit Råbjerg Mile med sine mange...

  Nordsøen Oceanarium
  Dyk ned under overfladen og oplev en helt anden verden af liv, når I besøger Nordsøens Oceanarium. I Nordeuropas største...

  Naturen omkring kystmuseet
  Kystmuseet Bangsbo
  Udstillingerne i Bangsbo museet er lige så varierede, som livet omkring herregården har været det i tidens løb. Uanset om...

  FarmFun Dyreparken i Ålbæk
  FarmFun
  I FarmFun zoo er dyrene ekstra venlige. Og det er ikke ualmindeligt, at gæsterne belønner dem med en lille godbid....

  Eagleworld
  Eagleworld
  Tag familien med i Eagleworld! Gode oplevelser er den bedste og mest effektive måde at lære på. Alle der oplever...

  Den tilsandede kirke i Skagen
  Den Tilsandede Kirke
  I det 18. århundrede var Skagens gamle kirke efterhånden så tilsandet, at den ikke stod til at redde. Derfor blev...

  Lejepris/uge fra
  14.188,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.